background3
 

Biomaris

Με πάνω από 7 δεκαετίες στο διεθνή χώρο, η BIOMARIS έχει δώσει λύσεις σε χιλιάδες προβλήματα. Συνεργασίες με πάνω από 22.000 ινστιτούτα αισθητικής και medi day spa παγκοσμίως, 189 κέντρα θαλασσοθεραπείας και κέντρα υγείας, απέδειξαν ότι η γρήγορη και μόνιμη αντιμετώπιση προβλημάτων αισθητικής στο πρόσωπο και στο σώμα, είναι γεγονός. Τα προϊόντα της δρουν με φυσικό τρόπο, ενεργοποιώντας τις αυτοάμυνες του οργανισμού, και αφυπνίζοντας τις αισθήσεις του. Τα προγράμματα της Biomaris περιλαμβάνουν ειδικές τεχνικές.

Η Biomaris ιδρύθηκε πριν από 75 χρόνια στη Βρέμη της Γερμανίας. Σκοπός της ήταν και είναι, να εκμεταλλευτεί όλη την ευεργετική δράση της θάλασσας και τις θεραπευτικές της δυνατότητες, προς όφελος του ανθρώπου. Μέσα στην πορεία των 75 της χρόνων, η BIOMARIS έχει εξελιχθεί σε μία υπερσύγχρονη επιστημονική μονάδα, προσπαθώντας να είναι κοντά σας σε καθημερινές ανάγκες του δέρματος και του οργανισμού ειδικότερα, σεβόμενη πάντα τη φύση και την ομορφιά.

 

MediconTec

Εταιρεία Ιταλικής προέλευσης με εμπειρία ετών, είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή υψηλής ποιότητας των ενέσιμων κοκτέιλ μεσοθεραπείας Κ- Βio. Με πολυετή έρευνα στον χώρο της ιατρικής αισθητικής μας προσφέρουν ένα σύμμαχο στην αισθητική προσώπου και σώματος.

 

Beauty SPA

Τα εργαστήρια της BEAUTY SPA εδρεύουν στην Ιταλία και είναι από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής επαγγελματικών καλλυντικών στην Ευρώπη. Ασχολούνται εδώ και δεκαετίες με την μελέτη και την έρευνα, δημιουργώντας όλες τις νέες εξελίξεις στην κοσμετολογία, προσφέροντας αποτελεσματικότητα σε παροχές αισθητικής και υγείας που θα απασχολήσουν τον χώρο της ομορφιάς για τα επόμενα χρόνια.

Έτσι η BEAUTY SPA, σας παρουσιάζει σε αποκλειστική κατοχυρωμένη πατέντα τα θεαματικά αποτελέσματα του ενεργού Όζοντος στην κοσμετολογία, που σε συνδυασμό με άλλα ενεργά συστατικά, αποφέρει θεαματικές λύσεις σε όλες τις θεραπείες προσώπου και σώματος, βάση των απαιτήσεων του σύγχρονου ανθρώπου.

 

Dermalogica

Το ολοκληρωμένο σύστημα αισθητικής φροντίδας της dermalogica παρουσιάστηκε το 1986 στο Los Angeles. Η Jane Warwand δημιούργησε την συγκεκριμένη εταιρεία γιατί συνειδητοποίησε πως δεν υπήρχαν προϊόντα που να στοχεύουν στην υγεία του δέρματος και όχι «στην ομορφιά». Το όραμά της ήταν ξεκάθαρο, μια σειρά προϊόντων, χωρίς ερεθιστικά στοιχεία και φαγεσωρογόνα συστατικά που δημιουργούν βλάβες στο δέρμα. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται στις Η.Π.Α και διατίθενται αποκλειστικά σε επαγγελματίες που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος.

 

IFC

Η διεθνήs φαρμακευτική εταιρεία IFC, πρωτοπόρος στην έρευνα και την ανάπτυξη πρωτοποριακών δερματολογικών τεχνολογιών και προϊόντων, σε συνεργασία με το Harvard Medical School και με διεθνείςs ειδικούs στον τομέα τηs φωτοπροστασίας, ανακάλυψε την τεχνολογία Fernblock®.

Το Fernblock® είναι ένα συστατικό με μοναδικέs φυσικές φωτοπροστατευτικέs ιδιότητες που ξεπερνούν την απλή προστασία από τα εγκαύματα και λειτουργούν σε 4 επίπεδα:

 • Αντιοξειδωτική Δράση

  Το Fernblock® έχει ισχυρή αντι-οξειδωτική δράση που εμποδίζει τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών που προκαλούν οι ακτίνες UV.

 • Ανοσοπροστατευτική Δράση

  Το Fernblock® έχει ανοσοπροστατευτική δράση που βοηθά στη διατήρηση τηs καλήs λειτουργίαs του ανοσοποιητικού συστήματος του δέρματος.

 • Προστασία του κυτταρικού DNA

  Το Fernblock® προστατεύει το DNA από τιs βλάβες που προκαλεί η έκθεση στις ακτίνες UVμειώνοντας τον αριθμό των καμένων κυττάρων και τιs βλάβες του κυτταρικού ΝΑ.

 • Προστασία του Συστήματος Στήριξης του Δέρματος

  Το Fernblock® Προστατεύει τη στηρικτική δομή του δέρματος (skin matrix) από τη φωτογήρανση μειώνοντας τις αλλοιώσεις που υφίστανται οι ινοβλάστες από την ακτινοβολία UV και εμποδίζοντας τον σχηματισμό MMPs.

 

Farmona

Η εταιρεία φυσικών καλλυντικών ιδρύθηκε το 1997 στην Κρακοβία. Η φιλοσοφία της βασίζεται στο συνδυασμό των νεότερων επιτευγμάτων της κοσμητολογίας και της θρεπτικής δύναμης των φυσικών συστατικών των φυτών.

 

Υπηρεσίες