ΕΣΠΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ
background3
 

Biomaris

Με πάνω από 7 δεκαετίες στο διεθνή χώρο, η BIOMARIS έχει δώσει λύσεις σε χιλιάδες προβλήματα. Συνεργασίες με πάνω από 22.000 ινστιτούτα αισθητικής και medi day spa παγκοσμίως, 189 κέντρα θαλασσοθεραπείας και κέντρα υγείας, απέδειξαν ότι η γρήγορη και μόνιμη αντιμετώπιση προβλημάτων αισθητικής στο πρόσωπο και στο σώμα, είναι γεγονός. Τα προϊόντα της δρουν με φυσικό τρόπο, ενεργοποιώντας τις αυτοάμυνες του οργανισμού, και αφυπνίζοντας τις αισθήσεις του. Τα προγράμματα της Biomaris περιλαμβάνουν ειδικές τεχνικές.

Η Biomaris ιδρύθηκε πριν από 75 χρόνια στη Βρέμη της Γερμανίας. Σκοπός της ήταν και είναι, να εκμεταλλευτεί όλη την ευεργετική δράση της θάλασσας και τις θεραπευτικές της δυνατότητες, προς όφελος του ανθρώπου. Μέσα στην πορεία των 75 της χρόνων, η BIOMARIS έχει εξελιχθεί σε μία υπερσύγχρονη επιστημονική μονάδα, προσπαθώντας να είναι κοντά σας σε καθημερινές ανάγκες του δέρματος και του οργανισμού ειδικότερα, σεβόμενη πάντα τη φύση και την ομορφιά.

 

MediconTec

Εταιρεία Ιταλικής προέλευσης με εμπειρία ετών, είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή υψηλής ποιότητας των ενέσιμων κοκτέιλ μεσοθεραπείας Κ- Βio. Με πολυετή έρευνα στον χώρο της ιατρικής αισθητικής μας προσφέρουν ένα σύμμαχο στην αισθητική προσώπου και σώματος.

 

Beauty SPA

Τα εργαστήρια της BEAUTY SPA εδρεύουν στην Ιταλία και είναι από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής επαγγελματικών καλλυντικών στην Ευρώπη. Ασχολούνται εδώ και δεκαετίες με την μελέτη και την έρευνα, δημιουργώντας όλες τις νέες εξελίξεις στην κοσμετολογία, προσφέροντας αποτελεσματικότητα σε παροχές αισθητικής και υγείας που θα απασχολήσουν τον χώρο της ομορφιάς για τα επόμενα χρόνια.

Έτσι η BEAUTY SPA, σας παρουσιάζει σε αποκλειστική κατοχυρωμένη πατέντα τα θεαματικά αποτελέσματα του ενεργού Όζοντος στην κοσμετολογία, που σε συνδυασμό με άλλα ενεργά συστατικά, αποφέρει θεαματικές λύσεις σε όλες τις θεραπείες προσώπου και σώματος, βάση των απαιτήσεων του σύγχρονου ανθρώπου.

 

ASAP

Cosmeceutical προϊόντα με προέλευση από την Αυστραλία.

Είναι καλλυντικά με θεραπευτικές ιδιότητες που μοιάζουν με αυτές των φαρμάκων. Η asap παρέχει απλή, αποτελεσματική και προσιτή καλλυντική περιποίηση δέρματος σε γυναίκες και άνδρες όλων των τύπων δέρματος. Με πάνω από 15 χρόνια στη διεθνή αγορά είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο με ορατά αποτελέσματα σε ακμή – πανάδες – αντιγήρανση.

 

IFC

Η διεθνήs φαρμακευτική εταιρεία IFC, πρωτοπόρος στην έρευνα και την ανάπτυξη πρωτοποριακών δερματολογικών τεχνολογιών και προϊόντων, σε συνεργασία με το Harvard Medical School και με διεθνείςs ειδικούs στον τομέα τηs φωτοπροστασίας, ανακάλυψε την τεχνολογία Fernblock®.

Το Fernblock® είναι ένα συστατικό με μοναδικέs φυσικές φωτοπροστατευτικέs ιδιότητες που ξεπερνούν την απλή προστασία από τα εγκαύματα και λειτουργούν σε 4 επίπεδα:

 • Αντιοξειδωτική Δράση

  Το Fernblock® έχει ισχυρή αντι-οξειδωτική δράση που εμποδίζει τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών που προκαλούν οι ακτίνες UV.

 • Ανοσοπροστατευτική Δράση

  Το Fernblock® έχει ανοσοπροστατευτική δράση που βοηθά στη διατήρηση τηs καλήs λειτουργίαs του ανοσοποιητικού συστήματος του δέρματος.

 • Προστασία του κυτταρικού DNA

  Το Fernblock® προστατεύει το DNA από τιs βλάβες που προκαλεί η έκθεση στις ακτίνες UVμειώνοντας τον αριθμό των καμένων κυττάρων και τιs βλάβες του κυτταρικού ΝΑ.

 • Προστασία του Συστήματος Στήριξης του Δέρματος

  Το Fernblock® Προστατεύει τη στηρικτική δομή του δέρματος (skin matrix) από τη φωτογήρανση μειώνοντας τις αλλοιώσεις που υφίστανται οι ινοβλάστες από την ακτινοβολία UV και εμποδίζοντας τον σχηματισμό MMPs.

 

SKEYNDOR

Η Ισπανική εταιρεία SKEYNDOR έχει μια μακροχρόνια παρουσία πάνω από 50χρόνια στη διεθνή αγορά του επαγγελματικού καλλυντικού. Ιδρύθηκε το 1966 στην πόλη Terrassa κοντά στην Βαρκελώνη της Ισπανίας. Σήμερα, η SKEYNDOR είναι η Νο 1 εταιρεία καλλυντικών για την περιποίηση της επιδερμίδας στην Ισπανία και σήμερα χαρακτηρίζεται ως μία από τις κορυφαίες 15 μάρκες καλλυντικών στον κόσμο. Βρίσκεται σε υψηλά ανταγωνιστικά επίπεδα , αφού αντιπροσωπεύεται στην Ευρώπη , Β. Αμερική, Ν. Αμερική και Ασία.

Διαθέτει πάνω από 200 προϊόντα για όλες τις ανάγκες φροντίδας του δέρματος και αυτά τα επαναστατικά προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως σε ιαματικά λουτρά/ spa, επαγγελματικά ινστιτούτα αισθητικής και κλινικές δερματολογίας.

Το σήμα της είναι συνυφασμένο με την τελειότητα της ποιότητας στην παραγωγική διαδικασία , την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών καθώς και την συσκευασία και εμφάνιση κάθε μεμονωμένου προϊόντος. Σύνθημα της είναι η < ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ >, και η ερμηνεία του ονόματος είναι <ΧΡΥΣΟ ΔΕΡΜΑ>.

 

Υπηρεσίες