ΕΣΠΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Η αποτρίχωση με κερί είναι μια προσωρινή μέθοδος, αλλά άμεση και αποτελεσματική. Επαναλαμβάνεται κάθε 25 με 30 ημέρες. Η επιλογή του κεριού γίνεται από την αισθητικό ανάλογα με την περιοχή.

Η αποτρίχωση με κερί αφαιρεί εύκολα την τρίχα χωρίς ιδιαίτερο πόνο και αφήνει μια αίσθηση απαλότητας. Συνήθως, υπάρχει ένας μικρός ερεθισμός που είναι φυσιολογικός και υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Σε κάποιες περιπτώσεις που το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο είναι εντονότερος και διαρκεί λίγο περισσότερο. Προτείνεται η εφαρμογή του σε όλες τις επιφάνειες του σώματος ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές. Στις περιοχές μπικίνι, μασχάλες και άνω χείλος χρησιμοποιείται ζεστό κερί.

Η ενζυμική αποτρίχωση πετυχαίνει σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας μέχρι 30% για τις σκούρες τρίχες και μέχρι 50% για το χνοώδες τρίχωμα.

Η μέθοδος συστήνεται και για ορμονοεξαρτόμενες περιοχές (μουστάκι, παρειές, λαιμό, κοιλιά, γλουτούς, χέρια).

Η μέθοδος:
  • Απολύμανση περιοχής που θα αποτριχωθεί
  • Αποτρίχωση με κερί
  • Εφαρμογή ενζύμου (χυμοθρυψίνη, παπαϊνη κ.α). Τα ένζυμα έχουν κερατολυτικές ιδιότητες. Όταν εφαρμόζονται σε αποτριχωμένο δέρμα εισχωρούν στον αποτριχωμένο θύλακα και καταστρέφουν τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας.
  • Εφαρμογή επουλωτικού και αντισηπτικού προϊόντος.
  • Καλυπτικό και αντιφλογιστικό προϊόν, όπου χρειάζεται.

*Η χρήση ενζύμων μετά την αποτρίχωση χρεώνεται 3€ ανά περιοχή.
*Ειδική αμπούλα ενζύμων για χρήση στο σπίτι, για καλύτερα αποτελέσματα 12€.

Υπηρεσίες

Προϊόντα

background3