ΕΣΠΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Η αποτρίχωση με το Diode Laser Renova 808nm είναι η καταλληλότερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης γιατί δρα στοχευμένα στο θύλακα της τρίχας, αγνοώντας τη μελανίνη του δέρματος, χωρίς να επηρεάζει άλλες λειτουργίες του οργανισμου. Κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται, δίνει τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και στη θυλακίτιδα σε πρόσωπο και σώμα. Ακόμη και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις, όπως αραιόχρωμη τριχοφυΐα ή άλλες αποτυχημένες συνεδρίες με Alexandrite ή άλλα συστήματα αποτρίχωσης. Εύκολα και γρήγορα χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Επιφέρει μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό 80% - 95% έως την εξάλειψή της με σαφώς μικρότερο κόστος σε βάθος χρόνου αφού τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Η δέσμη του φωτός απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας, όπου φθάνει μέχρι τη ρίζα της και καταστρέφει τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας, χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα και οι γύρω ιστοί.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;
Οι τρίχες παρουσιάζουν μια κυκλική περίοδο ανάπτυξης που διαιρείται σε 3 φάσεις: την αναγενή, καταγενή και την τελογενή φάση. Το Diode laser επιδρά μόνο στις τρίχες που βρίσκονται στην αναγεννητική φάση. Επομένως, για να επιτευχθεί η πλήρης και μόνιμη αποτρίχωση, πρέπει όλες οι τρίχες να βρεθούν σε αυτό το στάδιο. Συνήθως απαιτούνται από 6 έως 8 συνεδρίες για τη εξάλειψη της τριχοφυΐας.
Είναι ανώδυνη;
Έχει ενσωματωμένη ψύξη στην κεφαλή που ελαχιστοποιεί την αίσθηση του πόνου, καθώς και ταχύτητα στη σάρωση. Η αίσθηση περιγράφεται με ελαφριά τσιμπήματα και όχι ως πόνος.
Είναι ασφαλής;
Όταν χρησιμοποιείται από εξειδικευμένους χειριστές είναι ασφαλής.

Υπηρεσίες

Προϊόντα

background3